9 svjedočanstava E. White na hrvatskom jeziku
 
Home Citati iz knjiga E. G. White Citati iz knjiga Nebeski Gost stoji pred vašim vratima
Nebeski Gost stoji pred vašim vratima PDF Ispis E-mail
Autor aleph   
Ponedjeljak, 17 Lipanj 2013 22:09

"Svaka opomena, svaki ukor, svaka usrdna molba koja dolazi kroz Božju riječ ili preko vjesnika koje je poslao, sve je to kucanje na vrata srca. To je glas Isusa koji moli da mu dopustimo ulazak."

- Biblijski komentari, sv.7, str. 966,967.

"Nakon svakog kucanja na koje se oglušite sve manje ste spremni otvoriti. Ako se Isusov glas ne posluša odmah, on će se u vašoj svijesti pomiješati s mnoštvom drugih glasova, a brige ovog svijeta i poslovi obuzet će vam svu pažnju i zatomiti uvjerenja da Mu trebate otvoriti. Srce će postati sve manje osjetljivo. Zapast će u opasnu obamrlost i nećete biti svjesni kratkoće vremena ni uzvišene vječnosti koja dolazi.
Nebeski Gost stoji pred vašim vratima, a vi nagomilavate prepreke da biste Mu onemogućili ulaz. Isus kuca i preko blagostanja koje vam daje. Obasipa vas blagoslovima da bi okušao vašu vjernost i vidio hoćete li ih prenijeti i drugima. Zar ćete dopustiti da u vašem srcu prevlada sebičnost? Hoćete li protratiti darove koje vam je Boga dao i izgubiti svoju dušu zbog idolopokloničke ljubavi prema darovima koje vam je dao?"

- Biblijski komentari, sv. 7, str. 967.

 

You have no rights to post comments

Copyright © 2018 Ellen G. White. Sva prava pridržana.
Joomla! je Free Software objavljen pod GNU/GPL Licencom.. Free joomla themes
Free joomla themes by Lonex.